Radera dina uppgifter
Vill du att ditt konto och dina uppgifter tas bort? Mejla info@supkartan.se från den adress kontot är registrerat på, så raderas kontot inom 30 dagar — i praktiken oftast samma vecka.
Det här händer när kontot raderas
- Kontot och inloggningen tas bort. Namn, e-postadress och profilbild försvinner från sajten.
- Dina bidrag — rutter, inlägg och foton — står kvar utan ditt namn, så att information andra paddlare har nytta av inte försvinner med kontot. Vill du att även bidragen tas bort: skriv det i mejlet, så raderas de också.
- Privata markeringar, som sparade rutter, raderas alltid med kontot.
Om du loggat in med Facebook eller Google
Samma väg gäller: mejla oss, så raderas kontot och allt vi fått från inloggningsleverantören — namn, e-postadress och profilbild. Att ta bort appen ur ditt Facebook- eller Google-konto stoppar framtida inloggningar, men det är mejlet till oss som raderar det som redan finns här.
Mer om vilka uppgifter som finns och hur de hanteras: integritetspolicyn.